facebook-uitslagen-inschrijven-1300x300

Blogs van Salland

Wat leuk dat u een kijkje neemt op ons blog! Wij delen hier met u allerlei informatie; bijvoorbeeld over sporten, het reilen en zeilen van een gezin en gezond leven. Veel leesplezier!

Meld u aan voor onze updates

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze updates! U kunt kiezen uit twee verschillende reeksen, maar u mag ze natuurlijk ook allebei aanvinken.

Hardloopupdate

Als u ervoor kiest om onze hardloopupdate te ontvangen, dan krijgt u elke twee weken een e-mail van ons. Hierin staan hardlooptips, lekkere en gezonde recepten, ondersteunende oefeningen en handige apps. En we geven u per update ook één smoes die mag inzetten als u echt even geen zin heeft.

Goed Leven

Bent u geen fan van hardlopen? Dan hebben we een alternatief voor u: onze Goed Leven update. Kiest u voor deze update? Dan krijgt u elke maand een e-mail met leuke blogs erin. Deze blogs gaan over allerlei verschillende onderwerpen: van manieren om te ontspannen, lekkere recepten tot het herkennen van een social mediaverslaving bij uw kinderen. En heel af en toe sturen we u ook iets over sporten. Gewoon, omdat het volgens ons bijdraagt aan een goed leven.

Via het formulier hieronder kunt u aangeven welke update(s) u wilt ontvangen.

 

Salland blogs